Σύμβαση με :

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
product

Ανυψωτικό Κάθισμα Τουαλέτας 10cm Με Σφιγκτήρες

Περιγραφή Προϊόντος

Το ανυψωτικό κάθισμα της τουαλέτας  αυξάνει το ύψος του καθίσματος τουαλέτας και είναι ιδανικό για άτομα με τραυματισμό ισχίου ή γόνατος ή για άτομα που απαιτούν μεγαλύτερο ύψος καθισμάτων.  Κάνει το κάθισμα και το σήκωμα ευκολότερο για τα άτομα με  διάφορα προβλήματα κινητικότητας. Αυξάνει το ύψος του καθίσματος τουαλέτας κατά 10 cm. Ταιριάζει στα περισσότερα κανονικά καθίσματα τουαλέτας. Ελαφρύ και διαμορφωμένο για άνεση. Εύκολο στην εγκατάσταση και κλειδώνει με ασφάλεια στη λεκάνη τουαλέτας. Είναι κατασκευασμένο με απλότητα, με σκοπό να κάνει την τουαλέτα σας τόσο εύκολη όσο θα έπρεπε, διασφαλίζοντας ένα υψηλό επίπεδο άνεσης με το κάθισμα να έχει ένα περίγραμμα για να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας

Εύκολο στον καθαρισμό. Ευρύτερη πρόσθια πρόσβαση για προσωπική υγιεινή. Tα πίσω και τα μπροστινά ανοίγματα επιτρέπουν άνετη πρόσβαση για την προσωπική υγιεινή του χρήστη. Η εσωτερική επιφάνεια του ανυψωτικού καθίσματος τουαλέτας είναι λεία και χωρίς συγκολλητικούς κόμβους που εγγυώνται καλύτερη υγιεινή. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει επίσης να καθαριστείτε και να καθαριστεί εύκολα καρεκλάκι τουαλέτας.

Το μοναδικό σχήμα του σταθερού σφιγκτήρα εξασφαλίζει την ασφαλή ρύθμιση ακόμη και για μια λεκάνη τουαλέτας με ορθογώνιο σχεδιασμό. Ο σφιγκτήρας είναι ειδικά σχεδιασμένος για να προσαρμόζει το αναβαθμισμένο κάθισμα τουαλέτας σε μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές λεκάνες τουαλέτας. Η μαλακή επένδυση των σφυκτήρων  εξασφαλίζει μια ασφαλή και ισχυρή πρόσφυση στην κεραμική επιφάνεια της λεκάνης τουαλέτας. Έχει ένα ανθεκτικό σχέδιο και είναι κατασκευασμένο από ισχυρό πλαστικό με την πλήρως σφραγισμένη δομή του. Αυτή η πλήρως σφραγισμένη δομή διασφαλίζει τη διατήρηση της υγιεινής. Η εύκολη εφαρμογή του βοηθάει ακόμα και τους ασθενείς να γυρίσουν εύκολα για να ρυθμίσουν το ανυψωτικό κάθισμα τουαλέτας.

Ανυψωτικό κάθισμα τουαλέτας 10cm με σφιγκτήρες χαρακτητριστικά

  • Κάθισμα 10cm με πλαϊνούς σφιγκτήρες
  • Ταιριάζει στις πιο συνηθισμένες τουαλέτες
  • Η συσκευή κλειδώματος έχει ασφαλή και άνετη εφαρμογή
  • Δεν απαιτούνται εργαλεία για την εγκατάσταση.
Πλάτος 35 εκ.
Βάθος 40 εκ.
Μέγιστο βάρος χρήστη 136 κιλά
ΕΟΠΥΥ

Συνταγογραφείται

Σχετικά Προϊόντα