Σύμβαση με :

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
product

Περιγραφή Προϊόντος

Το μπουκαλι φιλτραρίσματος Bobble Infuse με φίλτρο ενεργού άνθρακα προσφέρει υγιεινό νερό καθημερινά χωρίς κατάλοιπα, χημικά και οσμές. Φιλτράρει το νερό πολύ γρήγορα και περιορίζει τα βαρέα μέταλλα (χαλκό, ψευδάργυρο, μόλυβδο, υδράργυρο και κάδμιο), χλώριο, οργανικά κατάλοιπα και οσμές.

Λειτουργεί με ενεργό φίλτρο άνθρακα που έχει μικρό ηλεκτροθετικό φορτίο που έλκει τα χημικά και τις ακαθαρσίες. Καθώς το νερό περνάει από τη θετικά φορτισμένη επιφάνεια του άνθρακα, τα αρνητικά ιόντα των κατάλοιπων του νερού έλκονται από στις επιφάνειες των κόκκων του άνθρακα.

Το Bobble Infuse είναι ένα μπουκάλι νερού με φίλτρο άνθρακα με δυνατότητα προσθήκης φρούτων ή λαχανικών για γεύση στο φιλτραρισμένο νερό.

Με εργονομικό σχεδιασμό, στόμιο ασφαλείας, μαλακό καπάκι. Πιστοποιημένα χωρίς BPA, Phthalates και PVC. Ασφαλές για επαναλαμβανόμενη χρήση. Κατασκευασμένη 100% από ανακυκλωμένο (RPET) υλικό εγκεκριμένο από την FDA

Προτείνεται η αλλαγή του φίλτρου κάθε 2 μήνες ή μετά από κατανάλωση 150 λίτρων νερού. Πλένεται στο χέρι με ζεστό νερό. Η συσκευασία περιέχει ένα φίλτρο νερού.

Χρώμα

FERN (λαχανί), PEACOCK (μπλε ραφ), CITRON (λεμονί), SUGAR PLUM (μωβ), POPPY (πορτοκαλί), SURF (βεραμάν), SHARK (γκρι), BLACK (μαύρο), SKY BLUE (γαλάζιο), RED (κόκκινο), CRUSH (φουξ)

Σχετικά Προϊόντα