Σύμβαση με :

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product

Μαξιλάρι JAY Balance Cushion

Περιγραφή Προϊόντος

To JAY Balance είναι το μαξιλάρι αμαξιδίου, που προσφέρει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην προστασία του δέρματος και τη σταθερότητα.

Το JAY Balance συνδυάζει την υψηλή προστασία δέρματος των μαξιλαριών JAY J2 με την σταθερότητα και εξαιρετική άνεση που έχουν τα μαξιλάρια JAY J3 χωρίς κανένα συμβιβασμό.
Ολόκληρος ο σχεδιασμός του JAY Balance βασίζεται σε ανθρωπομετρικές μετρήσεις του μέσου πυελικού οστού για να εξασφαλιστεί μέγιστη σταθερότητα και διάχυση των υγρών του, όπου ακριβώς χρειάζεται, για την σωστή κατανομή της πίεσης. Διατίθεται με ένθετο αέρα JAY Flow Fluid ™ ή ROHO Dry Flotation ™.

Με τα προαιρετικά στοιχεία τοποθέτησης, η λεκάνη και οι μηροί μπορούν να τοποθετηθούν σωστά για πολλές κλινικές εφαρμογές.
Το μαξιλάρι JAY Balance ενθαρρύνει την ορθοπεδική ευθυγράμμιση, αυξάνει την αντοχή στο κάθισμα και προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των χρηστών.

Το εσωτερικό κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από ύφασμα αμφίδρομης τάνυσης, είναι ανθεκτικό στο νερό και είναι εύκολο να καθαριστεί.
Το φερμουάρ Aquaguard και το νήμα κατά της φθοράς εξασφαλίζουν ότι η βάση παραμένει καθαρή και στεγνή.
Κάθε κάλυμμα επιτρέπει την προσθήκη ένθετων τοποθέτησης χωρίς αύξηση της επιφάνειας του.
Όλα τα εξωτερικά καλύμματα μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο στους 60 ° C και να στεγνώσουν γρήγορα.

  • ΠΛΑΤΟΣ: 34-60cm
  • ΒΑΘΟΣ: 34-60cm
  • ΥΨΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ: 8.5cm
  • ΥΨΟΣ ΠΙΣΩ: 8.5cm
  • ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: 2.4kg
ΕΟΠΥΥ

Δε Συνταγογραφείται

Σχετικά Προϊόντα