Σύμβαση με :

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
product

Μαξιλάρι JAY J2 Deep Contour Cushion

Περιγραφή Προϊόντος

Το μαξιλάρι JAY J2 DC προσφέρει στο χρήστη απόλυτη σταθερότητα λόγο του μεγαλύτερου βάθους του και της προσαρμογής του στο σωμα του. Απευθύνεται σε χρήστες με υψηλό κίνδυνο κατάκλισης του δέρματος, που έχουν περιορισμένη σταθερότητα και δύσκολη τοποθέτηση στο αμαξίδιο και υπόσχεται να προσφέρει την ιδανική πίεση στα σημεία του σώματος που το έχουν ανάγκη.

Παράλληλα το μαξιλάρι JAY J2 DC έχει εξαιρετική πλευρική και πρόσθια σταθερότητα για άτομα με μεταβαλλόμενες ανάγκες ή μοναδικές στάσεις. Η μεταβαλλόμενη ροη του υγρού που διαθέτει το JAY J2 DC, διαχέεται κατάλληλα σε όλα τα σημεία επαφής του σώματος με το μαξιλάρι. Ο σχεδιασμός μηδενικής συντήρησης ,προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλη τη διάρκεια ζωής του μαξιλαριού.

Το JAY J2 DC διατίθεται με δύο επιλογές κάλυψης. Το μικροκλιματικό ύφασμα 3DX που έχει διαχωριστικό με ελαστική πλευρική ταινία νεοπρενίου, η οποία απομακρύνει τη θερμότητα και την υγρασία και είναι πλένεται στο πλυντήριο και το κάλυμμα ακράτειας που προστατεύει την βάση αφρού από την υγρασία.

  • ΠΛΑΤΟΣ: 36-61cm
  • ΒΑΘΟΣ: 36-51cm
  • ΥΨΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ: 10.2cm
  • ΥΨΟΣ ΠΙΣΩ: 10.2cm
  • ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: 4.5kg (max)
ΕΟΠΥΥ

Δε Συνταγογραφείται

Σχετικά Προϊόντα