Σύμβαση με :

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
product

Μαξιλάρι JAY J3 cushion

Περιγραφή Προϊόντος

Το μαξιλάρι JAY J3 είναι σχεδιασμένο για χρήστες με εξατομικευμένες ανάγκες. Απευθύνεται σε χρήστες με υψηλό κίνδυνο βλάβης του δέρματος, που έχουν ιδιαίτερες ορθοστατικές ανάγκες για σωστή τοποθέτηση σώματος ακόμα και χωρίς βοήθεια.Η καινοτομία της βάσης του JAY J3 βασίζεται στη μελέτη των 10.000 ανθρωπομετρικών μετρήσεων, ώστε να προσφέρει στην λεκάνη του ασθενή, βέλτιστη κατανομή της πίεσης και πλευρική σταθερότητα.

Το JAY J3 προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες σταθερότητας, μέσω της προσθήκης ποικίλων εξαρτημάτων τοποθέτησης για τη δημιουργία βαθύτερων περιγραμμάτων. Το βαθύτερο περίγραμμα παρέχει σταθερότητα και τοποθέτηση αλλά επίσης αυξάνει την επιφάνεια επαφής για πρόσθετη κατανομή πίεση.

Στα μαξιλάρια JAY J3 είναι διαθέσιμες τρεις επιλογές κάλυψης. Η stretch επιτρέπει την σωστή βύθιση και αποτρέπει την αύξηση της πίεσης. Η microclimatic διαχέει τη θερμότητα και την υγρασία για να κρατήσει την επιφάνεια και τον χρήστη καθαρό και στεγνό και η moisture/Incontinence-resistant βοηθά στην αντιμετώπιση της ακράτειας με την προστασία της βάσης του αφρού από τη δημιουργία υγρασίας.

Είναι διαθέσιμο είτε με fluid είτε με αέρα.

  • ΠΛΑΤΟΣ: 30-60cm
  • ΒΑΘΟΣ: 30-60cm
  • ΥΨΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ: 9.5cm
  • ΥΨΟΣ ΠΙΣΩ: 9.5cm
  • ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: 2.8kg (με αέρα) / 4,5kg (με fluid)
ΕΟΠΥΥ

Δε Συνταγογραφείται

Σχετικά Προϊόντα