Σύμβαση με :

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
product

Μαξιλάρι JAY Lite cushion

Περιγραφή Προϊόντος

Το τέλειο συμπλήρωμα σε ένα ελαφρύ αναπηρικό αμαξίδιο, το JAY Lite είναι το ελαφρύτερο μαξιλάρι αναπηρικού αμαξιδίου στην κατηγορία του. Το JAY Lite είναι το ιδανικό μαξιλάρι για έναν ενεργό χρήστη, το οποίο αποδίδει εξαιρετικά, από την άποψη της προστασίας του δέρματος, της σταθερότητας και της άνεσης και ζυγίζει από μόλις 660 γραμμάρια.

Tο μαξιλάρι αναπηρικού αμαξιδίου JAY Lite χρησιμοποιεί  αναπνεύσιμα υλικά για να διευκολύνει τη ροή αέρα κάτω από το χρήστη, ενώ βρίσκεται στο αναπηρικό αμαξίδιό του. Χρησιμοποιεί το μικροκλιματικό κάλυμμα 3DX που σε συνεργασία με τη βάση “ροής αέρα” της Olotex , παρέχουν εξαιρετική απορρόφηση θερμότητας και υγρασίας, μέσα από το υλικό του μαξιλαριού.

Τα μαξιλάρια JAY Lite προσφέρουν 2 διαφορετικές εκδοχές βάσης. Η standard βάση είναι ιδανική για τους περισσότερους χρήστες που χρειάζονται άνεση και ανακατανομή πίεσης. Το περίγραμμα χαμηλού προφίλ επιτρέπει επίσης εύκολη μεταφορά από και προς το αναπηρικό αμαξίδιο. Εναλλακτικά, για όσους απαιτούν υψηλότερο επίπεδο σταθερότητας στη στάση, το JAY Lite παρέχει πλευρική και μεσαία υποστήριξη μηρών, η οποία αυξάνει τη συνολική σταθερότητα του χρήστη.

Ολόκληρο το ένθετο μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο. Το προαιρετικό ένθετο αφρού PU διαθέτει ένα κάλυμμα ακράτειας που είναι ανθεκτικό στο νερό και είναι εύκολο να σκουπιστεί και να καθαριστεί.

Το JAY Lite είναι διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη ανάλογη με την ανάγκη του κάθε χρήστη.

  • ΠΛΑΤΟΣ: 35-50cm
  • ΒΑΘΟΣ: 35-50cm
  • ΥΨΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ: 8cm
  • ΥΨΟΣ ΠΙΣΩ: 8cm
  • ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: 660kg (min) – 1090kg (max)
ΕΟΠΥΥ

Δε Συνταγογραφείται

Σχετικά Προϊόντα