Σύμβαση με :

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product

Μαξιλάρι JAY Xtreme Active Cushion

Περιγραφή Προϊόντος

Το JAY Xtreme Active είναι ένα ελαφρύ μαξιλάρι για αναπηρικά αμαξίδια, χαμηλού προφίλ, για ενεργή απόδοση και εύκολη μεταφορά. Σχεδιασμένο για να παρέχει ανακούφιση από τη πίεση και σταθερότητα σε ενεργούς χρήστες.

Διαθέτει διπλή τεχνολογία κάλυψης μαξιλαριού. Το εσωτερικό υλικό του καλύμματος είναι ανθεκτικό στο νερό και είναι πολύ εύκολος ο καθαρισμός του, για περιπτώσεις ακράτειας και παράλληλα το εξωτερικό υλικό, είναι φτιαγμένο να διαχέει την θερμότητα και την υγρασία, ώστε να διατηρεί την ακεραιότητα του δέρματος.

Το μαξιλάρι έχει δυο διαφορετικές επιλογές υγρού, το standard fluid pad, το οποίο δίνει ένα μέτριο έως υψηλό επίπεδο ανακατανομής πίεσης και εναλλακτικά το large fluid pad με μεγαλύτερη ποσότητα υγρού με σωστή κατανομή της πίεσης στις προεξέχουσες περιοχές. Έχει σχεδιαστεί για χρήστες αναπηρικών πολυθρόνων με προχωρημένη μυϊκή ατροφία, που χρειάζονται περισσότερο υγρό, αλλά δεν θέλουν ένα βαρύ μαξιλάρι.

Το JAY Xtreme Active έρχεται προαιρετικά, με σύστημα προσαγωγού και απαγωγέα 2,5 εκατοστών που μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στο εσωτερικό κάλυμμα μαξιλαριού μέσω velcro, έτσι ώστε οι μηροί να τοποθετηθούν σωστά για πολλές εφαρμογές.

Το JAY Xtreme Active είναι διαθέσιμο σε πολλά μεγέθη ανάλογα με την ανάγκη του κάθε χρήστη.

  • ΠΛΑΤΟΣ: 34-50cm (ανά 2cm)
  • ΒΑΘΟΣ: 34-50cm (ανά 2cm)
  • ΥΨΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ: 5cm
  • ΥΨΟΣ ΠΙΣΩ: 5cm
  • ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: 2,2kg
ΕΟΠΥΥ

Δε Συνταγογραφείται

Σχετικά Προϊόντα