Σύμβαση με :

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
product

Περιγραφή Προϊόντος

Αναζωογονεί, Ξεκουράζει, Τονώνει – Φυσικό προϊόν

Το προϊόν Myogel λόγο της μοναδικής του σύνθεσης και του τρόπου δράσης του, ανακουφίζει αποτελεσματικά από πόνους μυών και αρθρώσεων βασιζόμενο στις ευεργετικές ιδιότητες της Κρυοθεραπείας η οποία είναι γνωστή και ως «Η ψυχρή μέθοδος»

Το Myogel είναι ένα 100% φυσικό προϊόν που περιέχει Άρνικα, Δεντρολίβανο, Ευκάλυπτο, και Μινθόλη και αποτελεί την πρώτη επιλογή στην συμπληρωματική αγωγή και την αποκατάσταση των ασθενών

Χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από τα συμπτώματα των διαστρεμμάτων, αθλητικών κακώσεων, υπερβολικής προπόνησης, μυϊκών κακώσεων, και βοηθά στην αποκατάσταση της δυσκαμψίας και την απομάκρυνση του οιδήματος.

Βοηθά επίσης στην χαλάρωση των μυών και στην συμπληρωματική αγωγή των ασθενών με ρευματισμούς και αρθρίτιδες.
Τονώνει την κυκλοφορία τοπικά, προκαλεί αγγειοδιαστολή στα σημεία που εφαρμόζεται και προάγει την μυοχαλάση.

Συστατικά

Άρνικα: Φυσικό συστατικό που χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από τα συμπτώματα των διαστρεμμάτων, αθλητικών κακώσεων, υπερβολικής προπόνησης, μυϊκών κακώσεων. Βοηθά στην αποκατάσταση της δυσκαμψίας και την απομάκρυνση του οιδήματος.

Δεντρολίβανο: Φυσικό συστατικό που βοηθά στην χαλάρωση των μυών και στην συμπληρωματική αγωγή των ασθενών με ρευματισμούς και αρθρίτιδες.

Mentholatum: Προκαλεί αγγειοδιαστολή στα σημεία που εφαρμόζεται δημιουργώντας αίσθημα ψύξης και δρα συνεργικά με τα άλλα συστατικά στην απομάκρυνση του οιδήματος και στην μυοχαλάση.

Ευκάλυπτος: Τονώνει την κυκλοφορία τοπικά. Δίνει μαζί με το δεντρολίβανο ένα εξαιρετικό άρωμα βοηθώντας στην χαλάρωση και στην ευεξία του ασθενούς.

Σχετικά Προϊόντα