Σύμβαση με :

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
product

Επίθεμα Αλγηνικού Ασβετίου Κορδόνι Pharma-Algi F 5 X 30cm (10 ΤΜΧ)

Περιγραφή Προϊόντος

Pharma Pad F μη κολλητικό: Αιμοστατικό και απορροφητικό επίθεμα τραύματος, κατασκευασμένο από αλγινικές μη υφασμένες ίνες, λαναρισμένο σε βελονοειδές διάτρητο στόμιο για να σχηματίσει ένα υφασμένο απορροφητικό υλικό, το οποίο μπορεί να επικολληθεί σε στρώμα άνθρακα.

Τα μετεγχειρητικά επιθέματα Pharma-Algi F παρέχουν αιμοστατική δράση στην πλήρωση του τραύματος, η οποία μπορεί να επικολληθεί σε στρώμα άνθρακα, τοποθετημένο κεντρικά επί συγκολλητικού υποστρώματος π.χ. φιλμ πολυουρεθάνης νηματοποιημένες μη υφασμένες πολυεστερικές ίνες ή μεμβράνη PU επικολλημένη σε μη υφασμένα επιθέματα, που εκτείνεται πέρα από το περιθώριο του νηματοειδούς επιθέματος, έτσι ώστε ο επίδεσμος να μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς ταινίες στερέωσης ή δευτερεύοντα επίδεσμο στερέωσης.

Eνδείξεις:

Χρησιμοποιούνται ως πρωτεύον επίθεμα για τη διαχείριση τραυμάτων ολικού και μερικού πάχους, με μέτρια έως βαριά εξίδρωμα, τα οποία μπορεί επίσης να είναι επιρρεπή σε ελάσσονες αιμορραγίες:
Μετεγχειρητικά τραύματα, έλκη των ποδιών, έλκη πίεσης, διαβητικά έλκη, διατιτραίνοντα τραύματα, τραύματα με κοιλότητα, θέση μοσχεύματος και δότη, μυκητιακά καρκινώματα, επιφανειακά και μερικού πάχους εγκαύματα

Αντενδείξεις / Προφυλάξεις: Για μη κολλητικό επίθεμα.

  • Καθαρίστε την πληγή σύμφωνα με τις συνήθεις διαδικασίες.
  • Επιλέξτε ένα επίθεμα που είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το τραύμα και τοποθετήστε το σε στενή επαφή με την βάση του τραύματος, διασφαλίζοντας ότι καλύπτει ολόκληρη η επιφάνεια.
  • Εφαρμόστε χρησιμοποιώντας μία κατάλληλη τεχνική τοποθέτησης.
  • Καλύψτε με το κατάλληλο επίθεμα συγκράτησης. Το εξίδρωμα τραύματος θα εξατμιστεί από την επιφάνεια του τραύματος. Το δεύτερον επίθεμα δεν πρέπει να εμποδίζει αυτή τη διαδικασία εξάτμισης όπου το εξίδρωμα είναι μεγάλο.
  • Σε γενικές γραμμές, τα επιθέματα πρέπει να αλλάζονται καθημερινά σε έντονα εξιδρώματα τραύματα, μειώνοντας σε δύο φορές την εβδομάδα καθώς και προχωρά η θεραπεία.
  • Για να αφαιρέσετε το Pharma Algi-F χρησιμοποιήστε λαβίδες, ή φορώντας γάντι απομακρύνετε το επίθεμα. Το επίθεμα μπορεί να προσκολληθεί αν χρησιμοποιηθεί σε μια πολύ ελαφρώς εξιδρωματική πληγή. Η αφαίρεση του επιθέματος διευκολύνεται με κορεσμό της πληγής με αλατούχο διάλυμα.
ΕΟΠΥΥ

Συνταγογραφείται

Διαστάσεις Επιθέματος

5×30

Σχετικά Προϊόντα